Profil

Mit arkitektoniske fokus ligger især på mellemrummet og i sammenbinding af rum, funktioner og forhold til kontekst og historie. Jeg har igennem min studietid arbejdet med dette i forskellige slags rammer (bolig, skole og lægehus), og senere gennem mit arbejde, særligt i helhedsplan for Bispebjerg Hospital (2. plads) og ombygningen af Klimaministeriet. Jeg har en stærk rumlig forståelse, som jeg udfordrer med rumligt komplekse projekter, hvoraf mit afgangsprojekt på arkitektskolen blev udmærket med tildelingen af Vola-prisen. Derudover har jeg en pragmatisk tilgang som jeg bruger i min løsningsorienterede tilgang til projekterne.

Med min supplerende uddannelse som bygningskonstruktør er jeg i stand til at favne bredt fra tidlig projektudvikling til reel opførelse, og har desuden stor indsigt i materialitet og konstruktioner.
Jeg har gennem mit arbejde, hos særligt Bertelsen & Scheving, og tidligere i min studietud haft stor fokus på en stærk projektorganisering, som giver efterfølgende klare rammer for den arkitektoniske udfoldelse. I mine seneste projekter har jeg været involveret gennem alle faser fra akvisition, ideoplæg til byggeledelse, tilsyn og aflevering.

FRITID

I min fritid holder jeg meget af at rejse og se andre kulturer og i særdeleshed arkitektur. Dette hjælper til at sætte alle hjemlige aktiviteter i perspektiv og giver stor inspiration til mit arbejde. Har rejst i store dele af Europa, USA og Asien, og har stadig meget at opleve og lære i udlandet. Derudover er fotografi også en stor hobby for mig, som jeg får dyrket så ofte jeg kan, på ferier og hjemme.
Jeg er tidligere konkurrencesvømmer og træner, men dyrker nu mest motion for hyggens skyld. Nu bliver det fortrinsvis til løbeture, squash, vandreture og snorkeldyk/undervandsjagt om sommeren.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s