Gårdhave i Stormgade

Eventyret i Stormgade.
Gårdhave i Klimaministeriet.

Som afsluttende arbejde i forbindelse med ombygningen af Klima-, Energi- og Bygningsministeriet i Stormgade 2-6, har jeg for Bertelsen & Scheving reetebleret kunstværket i gårdhaven, og denne som helhed. Dette er sket i tæt samarbejde med landskabskunstner Steen Høyer, som tilbage i 2006 etablerede en kunstværk: Eventyret i Stormgade i denne gård. Der er i forbindelse med genetableringen gennemført flere ændringer ift. brugernes ønsker. Der er bl.a. lagt ny plan belægning, som tager afsæt i portrummets belægning, som flyder ud og fletter sig sammen med landskabet i gården. Derudover har der været fokus på at forgrønne gården, hvorfor der er etableret en række større bede med vedbende, som med tiden skal vokse ind mellem de udplacerede stenblokke og klatre op af gårdfacaderne i udvalgte positioner.

Stormgade gårdhave - Claus Nebelin - 150621 - 05s Stormgade gårdhave - Claus Nebelin - 150621 - 01s Stormgade gårdhave - Claus Nebelin - 150621 - 02s Stormgade gårdhave - Claus Nebelin - 150621 - 03s Stormgade gårdhave - Claus Nebelin - 150621 - 04s

Mere info følger og endelige billeder af gården med møblement, vil blive lagt ind i indlægget, som en opdatering så snart at dette materiale er på plads.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s