Bispebjerg

Er godt igang med 2. fase af konkurrencen: helhedsplan for det nye Bispebjerg Hospital, som skal danne grundlag for den fremtidige udvikling i hospitalsområdet. Resultatet af konkurrencen kommer til at blive meget vigtigt for hele lokalområdets udvikling og forhold til hospitalet. Derudover er det i høj grad også vigtigt at der dannes gode, effektive og sammenhængende rammer for det fremtidige psykiatriske og somatiske hospital.
Vores team, som består af Drees & Sommer, NORD Architects, Bertelsen & Scheving, Breimann & Bruun, Tetraplan og WTN Engineers er inde i en afgørende finalerunde mod britiske BDP. Det endelige materiale afleveres i starten af maj, og vinderen bliver fundet i juni.

Se mere om konkurrencens afsluttende forløb her.

Se dommerbetænkningerne fra 1. fase her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s