Villa Fredensborg

Har i første del af min praktikperiode hos Leth & Gori arbejdet med projektering af Villa Fredensborg. Imens at projektet var til myndighedsgodkendelse, arbejdede jeg med detaljeringen af de nye konstruktioner i overensstemmelse med det foregående arkitektoniske greb. Derudover klargjorde jeg konsekvenserne af detaljeringerne i visualiserede opstalter.

Villa Fredensborg er et transformationsprojekt, hvor villaen med det nu flade tag, bliver udvidet op af med forskellige tagbokse, som trækker lys ned, og skaber små ekstra rum, som kontor og børneværelse. Derudover er det planen, at vinduer i stueplanet åbnes mere op, og facade og det øvrige flade tag renoveres med tanke på et fremtidigt lavere energiforbrug.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s