Virksomheds-praktik hos Dorte Mandrup Arkitekter

Jeg har i sidste uge afsluttet mit fire ugers praktikforløb hos Dorte Mandrup Arkitekter.

Se anbefaling her: Claus Nebelin – Anbefaling Dorte Mandrup Ark

Det har været et spændende og dejlig travlt forløb, hvor jeg først lavede konkurrenceforslag til Speicherstadt i Hamburg, som kan ses i det tidligere opslag her på siden. Dernæst hjalp jeg, i et par dage, til med at få bygget en 1:50 model af et projekt på Vesterbro, og i de sidste par uger startede vi konkurrenceforslag til Haus der Zukunft (Fremtidens Hus), i Berlin. Dette projekt ligger centralt placeret i byen, og skal primært huse udstillinger af den nyeste udvikling inden for bæredygtighed og moderne tysk industri. I sig selv skal bygningen også være et svar på fremtidens bæredygtige problematikker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s